blank

 

Wil je de perfecte vakantie of stedentrip samenstellen, tot in de kleinste details? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Onze nieuwe reisplanner is nu online en geeft jou de volledige vrijheid om je reis zelf vorm te geven. In deze blogpost begeleiden we je stap voor stap door het proces, zodat jij gemakkelijk je droomreis kunt samenstellen.

Stap 1. Bestemming selecteren

Geef aan waar je naartoe wilt. Of het nu om één bestemming gaat of een roadtrip langs meerdere locaties, met onze booking tool kan alles!

 

Stap 2. Vertreklocatie

Geef aan vanaf welke locatie je wilt vertrekken, jouw thuislocatie. Zo kunnen we de beste reisroutes voor je samenstellen en je reis nog soepeler laten verlopen.

 

Stap 3. Reisgezelschap

Geef aan met wie je reist, inclusief het aantal kinderen en het aantal kamers dat je nodig hebt in de accommodatie. Op deze manier vinden we de perfecte accommodatie die aan al jouw wensen voldoet.

 

Stap 4. Reisdata

Geef de gewenste reisdata aan, zodat we de beschikbaarheid voor je kunnen controleren en de beste opties kunnen tonen.

 

Stap 5. Automatisch of handmatig?

Nu komt het leuke gedeelte! Je hebt twee opties. Optie 1 is dat wij automatisch de routes, vluchten en accommodaties voor je invullen op basis van je voorkeuren. Optie 2 is dat je vanaf het eerste moment alles zelf wilt kiezen. De keuze is aan jou!

 

Stap 6. Verfijnen

Tijd om je reisplan te verfijnen en aan te passen naar jouw wensen. Je kunt verschillende aanpassingen doen, zoals het wijzigen van je thuislocatie, het aantal reizigers, de reisdatum, het toevoegen van een autoverhuuroptie en het selecteren van het type reis (vliegtuig, trein of auto). Daarnaast kun je direct excursies boeken die perfect bij je reis passen. Bij elke aanpassing die je maakt, wordt de prijs automatisch aangepast, zodat je altijd op de hoogte bent van de kosten.

Met onze nieuwe booking module wordt het plannen van je stedentrip een fluitje van een cent. Je hebt de vrijheid om alles zelf te bepalen en tegelijkertijd profiteer je van het gemak van automatisch ingevulde routes en accommodaties. Begin vandaag nog met het samenstellen van je droomreis en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Klik op de onderstaande link om direct naar onze booking module te gaan en je droomreis te creëren.

https://www.fivestarverrassingsreizen.nl/planner/#/

Met vriendelijke groet,

Five Star Verrassingsreizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »