Aanvraag Voucher Refund

Is uw reis geannuleerd als gevolg van het Corona Virus of heeft u een reservering gemaakt welke valt buiten de boekbare periode?

U ontvangt hiervoor een voucher. Indien u al in het bezit bent van een voucher wordt het betaalde bedrag op uw voucher gezet.

Wilt u deze toch liever laten uitbetalen, dat kan via het onderstaande formulier.
LET OP: u kunt niet voor elke voucher een terugbetaling aanvragen!

  • Wanneer u vanuit Vakantieveilingen / Ticketveiling / Social Deal een voucher heeft gewonnen, dient u deze voucher binnen de aangegeven periode te verzilveren.
    Na deze periode is het niet meer mogelijk om uw voucher te verzilveren. Voor deze voucher kunt u geen terugbetalingsverzoek indienen (regelgeving veilingsite.)
  • Wanneer u boekt buiten de boekbare periode of een niet beschikbare reisdatum kunt u een verzoek indienen voor terugbetaling van de kosten voor de voorkeurstijd. Boekingskosten worden niet vergoed, deze kosten brengt de airline in rekening wanneer u reserveert op een niet boekbare reisdatum.

 

Na ontvangst van uw verzoek nemen wij deze zo spoedig mogelijk in behandeling. De actuele uitbetalingstermijn bedraagt 3-5 werkdagen.

Aanvraag Voucher Refund

close

🕶 Ontspan!

Leg je voeten omhoog en laat ons het harde werk voor je doen. Meld je aan om onze beste deals rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We zullen je nooit spam sturen of je e-mailadres delen.
Lees meer in ons privacybeleid.