Vakantie Curaçao

Als je eraan denkt om een vakantie naar Curaçao te boeken. Dan wil je daar niet maar een paar dagen verblijven. Om het eiland echt te verkennen heb je minstens wel 2 weken nodig, zodat er ook tijd overblijft om te genieten van de hagelwitte zandstranden. Boek je vakantie naar Curaçao bij Five Star Verrassingsreizen. We hebben wisselende aanbiedingen voor een voordelige vliegvakantie naar Curaçao met hotel of appartement.

Met een vakantie op Curaçao kom je tot rust

Wil je graag een ontspannen zonvakantie, waar je tot rust komt en de taal je eigen is? Boek dan een vakantie naar Curaçao. Vanaf het moment dat je in het vliegtuig zit kan het ontspannen al beginnen. Je vliegt met een betrouwbare vliegtuigmaatschappij in tien uur naar het prachtige eiland, waarbij je bij het verlaten van het vliegtuig omarmt wordt door de gastvrijheid en warmte van Curaçao.

Vakantie Curaçao

De temperatuur op Curaçao

Wanneer je op vakantie naar Curaçao gaat ben je verzekerd van mooi weer het hele jaar door. Je hoeft niet bang te zijn dat je door de warmte geen excursies kunt plannen of andere leuke uitstapjes kunt ondernemen. De warmte is aangenaam omdat de noordoostenwind voor een verfrissende bries zorgt. Het Caribische eiland is gelegen middenin de tropen en heeft een gemiddelde temperatuur rond de 30 graden. Hierdoor wordt het eiland een vakantiebestemming waar je in de zomer en zelfs de wintermaanden prima kunt relaxen en even de dagelijkse sleur kunt ontvluchten.

Bezienswaardigheden op Curaçao

Eenmaal op Curaçao kunnen wij ons voorstellen dat je ook graag wat van het tropische eiland wilt zien. Er zijn genoeg witte zandstranden omringd met palmbomen die de moeite waard zijn om een dagje naartoe te gaan. Curaçao telt maar liefst 37 stranden, de een rustiger dan de andere. Het eiland is omgeven met helderblauw water wat het perfect leent om in te snorkelen en duiken. Ontdek een hele andere wereld in het water en kom de mooiste kleurrijke vissen en koraal tegen. Je kunt zelfs een excursie boeken om te gaan zwemmen met dolfijnen.

Een goedkope vakantie naar Curaçao

Een vakantie naar Curaçao kan ook voordelig mits je het bij de juiste reisorganisatie boekt. Bij Five Star Verrassingsreizen kun jij jouw vakantie naar Curaçao boeken voor een aantrekkelijk tarief. We beschikken over een groot aanbod aan hotels en appartement op het eiland, waardoor je in verschillende prijsklassen een geschikte accommodatie kunt vinden.

Liever naar een van de andere ABC-eilanden? Neem dan gerust een kijkje op onze website en boek de vakantie waar jij al lang van droomt.

close

🕶 Ontspan!

Leg je voeten omhoog en laat ons het harde werk voor je doen. Meld je aan om onze beste deals rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We zullen je nooit spam sturen of je e-mailadres delen.
Lees meer in ons privacybeleid.