Partners

Wij werken graag samen met partners in binnen & buitenland om onze kwaliteit te waarborgen. Hieronder vind u een overzicht van onze partners.

Wilt u met ons samenwerken? Neem dan contact op met business@fivestarverrassingsreizen.nl

Nederland

Five star management logo
Five Star Management is partner van Five Star Verrassingsreizen op het gebied van Management in de reissector in binnen & buitenland.
Wilt u zich aansluiten bij Five Star Management? Neem dan contact op via info@fivestarmanagement.nl
Thuiswinkel Waarborg is een keurmerk voor winkels die via internet verkopen in Nederland en bestaat sinds 2001. Naast grote bedrijven als bol.com, Wehkamp en Coolblue voeren ook veel kleine online winkels het keurmerk. In totaal zijn er begin 2018 meer dan 2200 ondernemingen die het Thuiswinkel Waarborg mogen voeren.
Achter elke review gaat een unieke ervaring schuil, wij vinden het belangrijk eerlijke feedback te ontvangen van onze gasten en werken hiervoor samen met Trustpilot.

Curacao

ACOYA CURACAO Resort, Villas and Spa, begroet door winderige eilandpalmen, is een luxe resort in het hart van Curaçao. De suites en ruime villa’s zijn rustige, gezinsvriendelijke retraites met een breed scala aan voorzieningen en diensten. Centraal gelegen bij de mooiste stranden van Curaçao, beroemde duikplekken en opwindende toeristische attracties.
 
Kies uit drie restaurants en onze bar bij het zwembad. Het resort biedt een full-service spa- en wellnesscentrum en watersportduikcentrum. Vergader- en banketdiensten zijn beschikbaar voor sociale bijeenkomsten, bruiloften en bedrijfsevenementen. 
 
Alleen kamerplan is ook beschikbaar. Talen die in het resort worden gesproken zijn Nederlands, Spaans, Engels, Duits en Papiaments.

Internationaal

Five Star Verrassingsreizen & Justdiggit starten vanaf 23 juni 2020 de samenwerking om samen te streven naar groenere en koelere planeet.

 

Met alle mooie reizen die wij samen maken stoten we veel COuit. Vanaf nu gaan wij deze CO2 omzetten in groen door de vergroeningsprojecten van Justdiggit te supporten!

Per reiziger betaald u een bedrag tussen de 5 & 30 euro (afhankelijk van de bestemming & vluchtduur). dit bedrag word rechtstreeks gedoneerd aan Justdiggit.

close

🕶 Ontspan!

Leg je voeten omhoog en laat ons het harde werk voor je doen. Meld je aan om onze beste deals rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We zullen je nooit spam sturen of je e-mailadres delen.
Lees meer in ons privacybeleid.