Nieuw kantoor!

Five Star Verrassingsreizen gaat verhuizen! Op dit moment zijn wij gevestigd aan de Bargelaan 200 in Leiden (Naast het NS station) Met ingang van 20 september 2021 zijn wij gevestigd in het Hanzepand aan de Hanzestraat 39 in Doetinchem.

Het Hanzepand in Doetinchem is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw waar +/- 80 bedrijven zijn gevestigd, dit pand heeft de beschikking over een receptie, meerdere vergaderruimtes en een bedrijfsrestaurant, bij het pand is voldoende parkeergelegenheid aanwezig (ook voor elektrische auto’s)

In ons nieuwe kantoor is duurzaamheid erg belangrijk, dit pand beschikt dan ook over energielabel A+, dubbelglas, LED verlichting en post word enkel nog digitaal verstuurd.
Op deze locatie zullen wij o.a. de reisgidsen en wijn verzenden naar onze klanten, ook worden hier de verrassingsreizen & de reizen naar Aruba, Bonaire, Curacao verwerkt.

Bezoek is mogelijk op afspraak, interesse om bij ons op kantoor een bijeenkomst (reis gerelateerd) te organiseren? In de grote vergaderzaal is maximaal plek voor 100 personen, ook is er op locatie een bedrijfsrestaurant aanwezig.

close

🕶 Ontspan!

Leg je voeten omhoog en laat ons het harde werk voor je doen. Meld je aan om onze beste deals rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

We zullen je nooit spam sturen of je e-mailadres delen.
Lees meer in ons privacybeleid.