• LET OP: Reisbeperkingen i.v.m. COVID-19 VIRUS

Acoya Resort Curacao

Acoya Curacao Resort, Villas and Spa, begroet door winderige eilandpalmen, is een luxe resort in het hart van Curaçao. De suites en ruime villa's in appartementstijl zijn rustige, gezinsvriendelijke retraites met een breed scala aan voorzieningen en diensten. Centraal gelegen bij de mooiste stranden van Curaçao, beroemde duikplekken en opwindende toeristische attracties.

 

Kies uit drie restaurants en onze bar bij het zwembad terwijl u dineert met het royale all-inclusive maaltijdplan. Het resort biedt een full-service spa- en wellnesscentrum, kinderclub en watersportduikcentrum. Vergader- en banketdiensten zijn beschikbaar voor sociale bijeenkomsten, bruiloften en bedrijfsevenementen. 

 

Talen die in het resort worden gesproken zijn Nederlands, Spaans, Engels, Duits en Papiaments.

Het Acoya-verschil

Acoya is perfect voor gezinsvakanties waar gasten van alle leeftijden een activiteit kunnen vinden die ze leuk zullen vinden:

 

  • Ruimte opnieuw gedefinieerd: de meest ruime en goed uitgeruste hotelkamers en villa's op het eiland.
  • Service naar een ander niveau: gepersonaliseerd conciërge-team attent op al uw behoeften voor een onvergetelijk vakantieverblijf.
  • Rechts waar u moet zijn: onze centraal gelegen woning plaatst u binnen enkele minuten van alle geweldige stranden, restaurants, uitgaansgelegenheden en activiteiten die het gebied te bieden heeft.