• LET OP: Reisbeperkingen i.v.m. COVID-19 VIRUS

We Mogen Weer Op Reis!

Gepubliceerd op 4 juni 2020 om 20:01

Vanaf 15 juni is het weer mogelijk om op reis te gaan, boek daarom nu alvast uw verrassingsreis bij Five Star Verrassingsreizen!

 

Op dit moment, met code oranje, zijn alleen ‘noodzakelijke reizen’ toegestaan. Vanaf 15 juni wordt dit advies voor veel landen veranderd in code geel, waardoor familiebezoeken en vakantiereizen weer mogen. Twee weken in quarantaine bij terugkomst in Nederland hoeft dan niet meer.

 

 

Reisorganisatie TUI zegt zelfs ‘er al helemaal klaar voor te zijn’ om straks weer reizigers op pad te sturen. Woordvoerder Anke van Nieuwenhuizen: ,,We zagen al dat vakantie in eigen land weer enorm in trek is. We verwachten dat mensen ook graag weer naar het buitenland gaan.’’ TUI doet er alles aan om reizen naar het buitenland ‘comfortabel en veilig’ te laten verlopen. ,,We staan in nauw contact met de hotels, zodat alles echt aan de regels voldoet. Maar we vragen natuurlijk ook een eigen verantwoordelijkheid van mensen. Iedereen moet zich zelf ook aan de regels houden.’’

 

 

Want op vakantie gaan zal niet hetzelfde zijn: men moet zich overal aan de geldende coronaregels houden. De 1,5 metereconomie zullen vakantiegangers overal merken. Ook zal per land verschillen wat mogelijk en open is. De premier zei vanavond al dat iedereen die op vakantie gaat zich goed moet voorbereiden.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.